foto8.jpg

Marco Fledderus

 

Marco schuift aan in de ruimte waar we tijdens de pauze koffie drinken en heeft er duidelijk zin om een goed gesprek te hebben met zijn oud onderwijzer.
 
Vraag: Marco, zou je wat over jezelf willen vertellen?
 
Ik ben geboren in Berghuizen op nummer 27. Altijd thuis gewoond en nu woon ik in De Snip, Kuyperstraat 120 in Meppel. in 2005 gekomen, dus dat is twaalf jaar geleden, Frans.
In mijn jeugd had ik kippen, die ik verzorgde en de eieren, die aten we op. Ik heb gezwommen bij Trebokama, dat doe ik nog steeds. Van muziek hou ik ook, ook in mijn jeugd, dus ook van De Altiband en ik zit er nog steeds bij. Ik ga ermee door, maar niet mijn hele leven lang.
 
Vraag: Waarom ben je lid geworden van De Altiband?
 
Ik hoorde van Roelie de Vries erover, Roelie reed mij als chauffeur naar De Werf. Het leek me leuk en daarom ben ik lid geworden. Bij De Altiband is er voor iedereen wat wils. Ik hou van Tiroler muziek, maar René Karst is geen muziek voor mij.
 
Vraag: Wat vind je leuk bij De Altiband?
 
Ik mag graag met de sambaballen meespelen en soms mag ik op de woodblocks. Mijn voorkeur zijn de sambaballen. Optreden met het uniform aan is mooi. Straks weer
in De Poele en daar kan ik mooi lopend heen.
 
Vraag: Wat zou jij willen veranderen bij de Altiband?
 
Soms wat vaker zachter spelen en beter in de maat spelen.
 
Vraag: Wat vond je Marco van dit gesprek?
 
Ik vind het een leuk interview.

 

Webdesign Calimo webdesign