foto12.jpg

Nieuwtjes en wetenswaardigheden

De balans en exploitatie rekening van 2018 staat op de website, kijk onder de knop "Anbi 816649236"


Het interview met Rein Gaal staat te lezen onder de knop "Voorstellen Leden".


Zaterdagmiddag acht juni 2019 heeft De Altiband opnieuw mogen spelen bij de afsluiting van het biljarttoernooi van HBC in Hoogeveen. (zie beginpagina) Michel en Luca mochten de cheque in ontvangst nemen en het bedrag van ruim dertienhonderd Euro is enthousiast ontvangen.


De foto's van de binnenkomst van de avond4daagse van 6 juni 2019 staan nu in het fotoboek.


De video's van het optreden van de Altiband tijdens de binnenkomst van de laatste dag van de Avond4daagse te Meppel van 6 juni 2019 staan op de website, kijk bij video's.


De video die gemaakt is tijdens het optreden op de camping te IJhorst staat nu op de site, kijk onder de knop "videos" en scroll naar beneden.


De foto's van het optreden in IJhorst op Moederdag 2019 staat in het fotoboek.


Er is een nieuw menu item geplaatst op de website genaamd "Ziekenboeg Altiband", hier kunt u de leden vinden die in de ziekenboeg zijn terechtgekomen.


De data's van de optredens van de Altiband van 2019 staat op de website onder "optredens", de datums zijn nog wel onder voorbehoud en de exacte tijden volgen nog zodra deze bekend zijn.


De stichting Altiband is goedgekeurd als ANBI-instelling, de informatie wat dat precies inhoud kunt u vinden onder de knop "Schenkingen".


 

Webdesign Calimo webdesign